LLIÇONS DE DIBUIX ARTÍSTIC

Làmines de dibuix, estudis,com dibuixar, dibuixant, lliçons de dibuix

LLIÇONS DE DIBUIX ARTÍSTIC

EMILI I CARLES FREIXES MESTRES DEL DIBUIX ARTÍSTIC,MÈTODE FREIXAS D'ENSENYAMENT DEL DIBUIX ARTÍSTIC

Emili Freixas Aranguren ha estat reconegut com el millor artista espanyol en la historieta del segle XX, que va ser pioner.

Es l'autor del mètode "Freixas", que comprén àmpliament totes les seves facetes, continuat pel seu fill Carles. Va ser guardonat amb nombrosos premis, incloent artista excepcional per la Societat de la National Cartoonist a Nova York (1947), Millor artista en el Congrés Internacional de Còmics de Nova York (1952), Millor artista en la Convenció Internacional del Còmic (1972), Emilio Freixas Premi mestre il.lustrador de la historieta (1972), la Societat de la National Cartoonist a Florència, Itàlia.

El seu treball d'ensenyament i la pràctica és tan actual com sempre, mai ha estat superada per cap altre autor i copiat amb freqüència. Els hereus de l'Emili Freixas i en Carles volen oferir la millor obra de tots dos mestres del dibuix.

NOVETAT:

Inaugurem una secció nova que anomenem Llibreria, hi trobareu llibres de gran qualitat il · lustrats amb fotografies i text. Progressivament anirem augmentant aquesta secció.

Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Cistella Ho compro

Ofertes

Totes les ofertes

Butlletí

Maquillaje profesional para todos los publicos

PayPal